Pagine

28/02/11

Leona Lewis s-a dat pe outfit-uri nonconformiste

leona.lewis

O recunoasteti? E Leoaica Leona Lewis, fata cu melodii romatice si look cuminte.

Probabil speriata de concurenta colegelor sale mai nonconformiste, Nicki Minaj, Lady Gaga…etc, Leona s-a hotarât sa fie si ea mai îndrazneata si sa atraga cumva atentia. Asa ca a venit la premiera filmului junelui Bieber îmbracata exact asa cum vedeti mai sus.

Cântareata a renuntat la buclele romantice în favoarea unei coafuri mai provocatoare si…acume acum, a ales o tinuta de desene animate.

Leona s-a îmbracat cu o fusta creion si o pereche de buze maaaari, care îi acopera doar sânii, lasând abdomenul la vedere.

În afara faptului ca buzele imense nu se potrivesc deloc cu nuanta rujului pe care artista si l-a aplicat pe buzele naturale, ma întreb….o fi revenit moda buricului la vedere?

Iar daca tot suntem în zona asortarii culorilor, va rog sa remarcati lacul de unghii bleu ciel…un joc cromatic care îti strepezeste dintii.

Cu toate acestea se pare ca Leona Lewis s-a hotarât sa se lanseze si în moda si va lansa o linie vestimentara. Ba mai mult, artista îsi va promova singura creatiile pe covorul rosu la diferite evenimente. Atunci sa te tii!

(Credit foto)


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento