Pagine

16/02/11

DJ Harra a făcut testul de sarcină în direct la Antena 1! Vezi aici rezultatul!

Este însarcinata sau nu este însarcinata DJ Harra cu Liviu Vârciu? Aceasta este întrebarea! Bruneta spune ca da, actorul spune ca nu. Iata care este adevarul!

Invitata joi la Acces Direct, Dana Neacsu, alias DJ Harra, a fost comentat declaratiile rautacioase ale lui Liviu Vârciu si ale "purtatoarelor lui de cuvânt".

Vezi aici:

DJ Harra: «Nu-i permit lui Jean de la Craiova sa vorbeasca asa despre mine»

Liviu Vârciu sare la gâtul lui DJ Harra: «Nu avea cum sa ramâna însarcinata în 2 ore!»

Dupa ce le-a înfruntat pe Gabriela Pavel si Andreea Popescu, DJ Harra a acceptat sa faca testul de sarcina în direct la Acces Diect. Asistenta Simonei Gherghe a condus-o pe bruneta la toaleta, i-a dat testul de sarcina si i-a urat succes.

"Daca va iesi pozitiv, înseamna ca-l voi suna pe Liviu si vom avea o discutie, daca nu sunt, înseamna ca sunt o mincinoasa", a spus Harra înainte sa faca testul.


Dupa câteva minute, Dana a iesit cu testul de sarcina în mâna.

Simona Gherghe a citit instructiunile: "O linie înseamna negativ, doua linii înseama pozitiv. Cu alte cuvinte, daca sunt doua linii, Dana este însarcinata"

Apoi moderatoarea a anuntat rezultatul testului: "DJ Harra este însarcinata"

"Daca voi pastra acest copil vreau sa platesc testul ADN. Nu vreau niciun leu de la Liviu. El stie ca e copilul lui, dar nu vrea sa recunoasca.", a spus Dana, care la finalul emisiunii a izbucnit în plâns.

FOTO: ANTENA 1

Fata lui Vârciu întreaba daca Harra îi face un fratior!

Dj Harra e gravida! Liviu Vârciu este tatal «Testele au iesit pozitive!» - VIDEO

Liviu Vârciu o da în judecata pe Dj Harra! Vezi reactia ei!


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento