Pagine

24/02/11

Andreea Bălan a rămas fără fustă în timpul unui concert

andreea

Eterna poveste a chiloteilor Andreei Balan continua.

Vedeta a sustinut unul dintre obisnuitele-i recitaluri energice la Târgul de Nunti de la Romexpo.  Si ce credeti ca s-a întâmplat?

În încercarea de a le arata viitoarelor miresici miscari de dans cu ajutorul carora si-ar putea da pe spate partenerii, Andreei i-a cazut fusta. Vaaaii ce rusine!

Vezi ce se întâmpla daca esti zbuciumata?

Dar situatia nu a fost atât de penibila precum pare. Oricum costumele de scena ale Andreei sunt destul de sumare si nu par deloc indecente. Iar faptul ca a ramas într-unul din body-urile sale nu a fost ceva iesit din comun.

Mai ciudata a fost reactia vedetei dupa ce si-a adunat fusta de pe jos. În încercarea de a depasi momentul comic, cântareata a contracarat cu un gest cam neinspirat.

Andreea si-a ridicat fusta cu o miscare ce s-a vrut, probabil, a fi gen parisienne can-can dar a iesit precum un gest de la satra.

Totusi, în ciuda lucrurilor nefericite si neprevazute care se întâmpla chiar si la case mai mari, trebuie sa-i recunoastem meritele. Reprezentatiile Andreei ridica publicul în picioare. Ce-i al ei, e al ei dom’le!

Dar daca vreti sa va amuzati, am gasit, pentru voi, filmuletul hazliu pe perfecte.ro


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento