Pagine

02/04/11

Monica nu mai are intrare liberă la vila de la Izvorani!

Monica nu mai are intrare libera la vila de la Izvorani!

Degeaba suna ea la 112…!!

Prima mutare a fost facuta de Moni, numai ca Iri pare sa fie mai versat în jocurile de strategie si da sah la regina, una dupa alta, în meciul contra Monicai!

Viitoarea fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, a dat o fuga, marti, la Izvorani ca sa-si ridice câteva lucruri personale din palatul conjugal. Si cum înca pe hârtie sunt soti, treaba parea simpla. Doar ca Monica n-a reusit sa intre pe mosie, sustine CANCAN. Conform relatarilor tabloidului, aceasta a sunat la 112 pentru ajutor. A primit un raspuns sec, cum ca disputele conjugale nu tin de politie.

Doamna n-a avut sorti de izbânda. A ramas cu buza umflata si cu poseta Vuitton în casa…

Asa ca “scorpia de la Izvorani” a depus o reclamatie.

LOOL! Mi se rupe inimioara, nu ca n-a putut intra, ci pentru toate acele posete scumpe care se vor prafui degeaba.

Trist!!! :D

Practic, e ca pe Facebook. Tentativa de logare la conac a dat eroare. Spre stupoarea Monicai contul ei de la Izvorani fusese suspendat de mosier. Nu pot decât sa banuiesc ca motivarea a sunat cam asa: Datorita încalcarilor repetate prevazute la Termeni si conditii, contul dvs. a fost suspendat. Pentru reactivarea contului, va rugam sa faceti demersurile necesare pentru eliminarea totala si imediata a încalcarilor regulilor de utilizare a acestui serviciu, ori luati legatura cu serviciul de relatii cu clientii.

Daca nu, îi mai ramâne o singura optiune, de a-si înregistra alt cont si sa-i dea Like unui alt mosier…. :P

(credit foto)


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento