Pagine

16/03/11

VIDEO „Bună! Ce faci?”, o comedie romantică, producţie românească

Comedia romantica „Buna! Ce faci?”, ce va avea premiera pe 4 martie, a fost apreciata de publicatia americana „Variety” ca fiind „ca o gura de aer proaspat” în contextul productiilor românesti mai degraba sumbre.

Inventiva, amuzanta si plina de tandrete, comedia romantica „Buna! Ce faci?” este povestea a doi soti care, dupa 20 de ani de casnicie, nu mai simt nici o atractie unul fata de celalalt.

Fiecare dintre ei îsi cauta iubirea în alta parte si, dupa câteva nopti de chat nebun, amândoi sunt convinsi ca si-au gasit amantul perfect pe net. Atractia pentru iubitul virtual e tulburata de sentimentul de vinovatie, însa nici unul nu banuieste ca partenerul de care s-a îndragostit pe Internet nu e deloc un necunoscut.

Chiar daca este deosebit de libertin în propriile relatii sexuale, baiatul lor de 17 ani este mai mult decât intrigat când descopera idila parintilor lui.

„Mi-am propus sa fac un film de dragoste. Un altfel de film românesc. Pe care sa-ti faca placere sa-l vezi. O poveste universala frumoasa, filmata inedit si ritmat, jucata cu caldura si umor. Îmi doream un film în care muzica sa fie foarte prezenta si speciala. Am vrut sa invoc putin magia cinematografului - atât de lipsita în ultima vreme pe la noi. Nu cred în filmul elitist si nici în cel comercial. Dar cred ca spectacolul cinematografic nu înseamna numai filmul de pe pânza, ci si publicul din sala”, spune regizorul Alexandru Maftei.

Muzica originala compusa de Dragos Alexandru acompaniaza jocul celor trei protagonisti: Ionel Mihailescu (Paraschiv din „Morometii”), Dana Voicu (actrita, Teatrul Inexistent) si Paul Diaconescu, student la actorie. În roluri secundare apar Ana Popescu, Adrian Paduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir sau Sabina Iaschevici.

Scenariul îi apartine actritei si dramaturgului Lia Bugnar, iar imaginea este semnata de Radu Aldea.

VIDEO


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento