Pagine

21/03/11

Irina rămâne temporar cu tatăl. Monica nu se lasă.

Irina ramâne temporar cu tatal. Moni nu se lasa.

Americanii o tin într-una cu scandalurile legate de divorturile de la Hollywood. Noi de ce n-am avea taraboi?

Avem! Iar primul meci din aceasta batalie a fost câstigat de Irinel Columbeanu.

Ieri, la Judecatoria Buftea, magistratii au hotarât ca fetita sa-i fie încredintat afaceristului. Acesta va avea custodie temporara, pâna la finalizarea divortului dintre cei doi parinti.

Decizia vine dupa ce Irinel a sustinut ca fetita, în vârsta de patru ani, nu s-a putut adapta deloc la stilul de viata din SUA, acolo unde aceasta a locuit împreuna cu mama. Si asa cum Iri declarase anterior, acesta va lupta pâna la capat pentru micuta. Iar acest lucru se vede si din faptul ca miliardarul i-a retras donatia facuta Monicai: un apartament în Piata Victoriei, unde locuiau Irina si bunica, pentru a fi mai aproape de gradinita unde merge fetita.

Primul termen în procesul de divort a fost stabilit pe 21 martie, iar asta le va oferi destul timp celor doua parti sa-si sustina propriul caz, iar presei, sansa de a întoarce pe toate fetele acest final de casnicie.

Cine are cele mai mari sanse sa câstige custodia copilului?

Cel mai probabil, Moni. Asta pentru ca în România, mamele au prima sansa în astfel de situatii, asta daca nu este vreo drogata care-si bate copilul. Nu este cazul “scorpiei de la Izvorani”.

Totusi, Iri ramâne încrezator.

Ce as o fi având în mâneca seniorul? Ramâne de vazut. Totusi, am o vaga banuiala ca, în acest scandal, imaginea de papa-lapte a lui Iri va fi data uitarii, iar viitorul fostul sot al Monicai îsi va arata coltii.

Voi ce credeti? Cine e mai tare? Cine va câstiga custodia copilului?


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento