Pagine

30/03/11

Monştri sunt şi la Google, Lady Gaga le-a acordat un interviu

Lady Gaga, interviu pentru Google

Daca tot a crescut traficul de pe Google si Youtube (cu mult peste 1 miliard de vizualizari), Lady Gaga s-a dus sa-i seduca pe angajatii companiei si le-a acordat un interviu destul de… lung.

Costumata, evident, într-o tinuta pe cât de extravaganta pe atât de necompatibila cu scaunul pe care a fost cocotata pe durata întregului set de întrebari (peste 70 de minute!), Gaguta a luat cu brio întrebarile ce i-au fost adresate de una dintre “ingineritele” de top din firma.

Practic, “tocilara” a râs la fiecare gest sau raspuns al artistei… Pesemne, ca femeia nu este obisnuita cu îndeletniciri care n-au legatura cu pixelii sau algoritmele de cautare. Aiurea rau, momentul!

Iar contrastul salbatic dintre lookul excentric al Gagutei si rochita cuminte a moderatoarei, este absolut geniala!! :)

Una dintre din întrebari au vizat tatuajele cântaretei, care se gasesc doar pe jumatatea stânga a trupului ei.

“Tata mi-a cerut sa raman cat de cat normala pe jumatate. Asa ca am tatuaje doar pe partea stanga, pentru ca m-a rugat sa nu imi fac vreunul si pe partea dreapta. Cred ca tata vede jumatatea mea dreapta ca fiind partea Marilyn Monroe. Jumatatea de corp tatuata este partea Iggy Pop”.

Asta nici nu stiam! Voi?

Interpreta Born This Way a mai dezvaluit în premiera ca urmeaza sa-si faca debutul regizoral cu urmatorul sau videoclip pentru piesa Judas. Si asa cum anunta si numele piesei, Gaga a spus ca vom putea vedea în videoclip si ceva simbolism biblic.

Cu siguranta va soca din nou!

Daca aveti timp si rabdare, va invit sa urmariti interviul Google goes Gaga. Doar o ora si 10 minute de palavrageala… Dar merita! Click pe continuare.

PS: Iar acesta este filmuletul ei preferat. LOOL! :)


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento