Pagine

25/03/11

Andone: Prin remiza noastră au de câştigat Steaua, FC Timişoara şi FC Vaslui

Tehnicianul Ioan Andone a declarat, sâmbata seara, ca prin remiza dintre Dinamo si Rapid, scor 0-0, în etapa a XXI-a a Ligii I, au de câstigat echipele Steaua, FC Timisoara si FC Vaslui.

"A fost un meci bun, din pacate ambele echipe au pierdut doua puncte. O confruntare curioasa pentru campionatul nostru, pentru ca noi am încercat sa jucam pe contraatac, iar Rapidul a încercat aceleasi pase lungi ca la Galati. Ocaziile mai clare le-am avut noi, dar presiunea si dominarea a fost a Rapidului. Cred ca a fost un spectacol agreabil. Noi ne îndepartam de titlu si e trist. Nu ne doream o remiza, am si riscat, am facut schimbari în atac. Din pacate, prin acest egal câstiga Steaua, Vaslui si Timisoara. Pentru noi ramâne Cupa UEFA. În continuare se vor pierde puncte", a declarat Andone, potrivit Mediafax.

Referindu-se la atmosfera din Giulesti, Andone a spus: "Sunt convins ca daca vom continua pe ideea de a întineri, lumea va veni si la noi. Giulestiul e unic. Si în Divizia B era la fel aici".

Ioan Andone a vorbit si despre ciocnirea dintre Rubio si Roman, încheiata cu transportarea ambilor jucatori la spital.

"S-au lovit rau, a fost chiar în fata bancii noastre. La noi Rubio sângera si era normal sa-l scoatem. Rapid a facut o prostie ca l-au lasat pe Roman, a facut comotie, nu mai stia nici cum îl cheama. Îsi pierduse cunostinta, era galben, a fost o prostie. În astfel de cazuri se poate întâmpla orice. Nu stiu de ce l-a lasat pe Roman în teren. Nu trebuie sa-l lasi asa, putea fi mult mai grav. Rubio si-a sparta arcada, e la spital, acum se duce doctorul dupa el", a afirmat Andone.

Formatia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 0-0, sâmbata, în deplasare, meciul sustinut în compania echipei Rapid, în etapa a XXI-a a Ligii I, derbiul cu numarul 104 dintre cele doua grupari bucurestene.


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento