Pagine

20/03/11

Ke$ha se simte onorată că i-a putut compune o piesă lui Britney

kesha-britney-spears-till-the-world-ends

Dupa cum bine stiti deja, noul single Britney Spears, Till The End Worlds, a ajuns pe internet si a fost primit bine. Iar acest lucru nu poate decât s-o bucure pe Ke$ha.

Da, ati citit bine, pe Ke$ha, caci ea este cea care a compus piesa împreuna cu Dr. Luke si Max Martin.

Cine ar fi crezut ca artista care-si clateste gura cu whiskey va ajunge sa-i compuna o piesa printesei muzicii pop? În urma cu un an, Ke$ha o critica pe Britney (vezi aici si aici), pentru ca mai apoi, dându-si seama ca nu e bine sa sara la gâtul unei cântarete îndragite, dadea explicatii puerile.

Dar timpul a trecut, lucrurile s-au limpezit în capul fetei cu nume de parai, iar Ke$ha este acum autoarea unei piese cu miros de top.

Iata ce spune cântareata despre melodia compusa pentru Britney:

“Ma consider o compozitoare înainte de toate. Este o onoare sa compun pentru un icon al muzicii pop. Si sper ca piesa va atrage pe toata lumea pe ringul de dans, caci, dupa cum bine stiti, la asta se pricepe K-Monay [Ke$ha - n.r.] cel mai bine!”

Bravo ei! Plus ca o astfel de colaborare n-are cum sa nu o ajute si pe Ke$ha sa se promoveze un pic… Dar pâna la urma e bine, caci ambele sunt cântarete cu melodii dansante care tiuie placut în urechile Rimelului! :)


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento