Pagine

30/03/11

Lecţia de seducţie de la Beyonce

beyonce

La noi…si la ei… Ma refer, desigur, la coperta revistei Cosmopolitan. În primul rând, nu vreau sa va gânditi ca am facut-o special!

Este o simpla întâmplare faptul ca avem, una sub alta, cele doua editii ale revistei Cosmopolitan, cea româneasca si cea britanica, cu doua dive, una mai mare ca alta. Nu, nu o sa va cer sa faceti comparatii!

Culmea e ca ambele vedete încearca o abordare sexy si încrezatoare. Iar Beyonce vine si cu sfaturi.

Daca va gândeati ca Beyonce l-a cucerit pe Jay-Z doar cu funduletul ei obraznic si cu zâmbetul provocator, ei bine aflati ca a fost mult mai mult decât atât.

În numarul de aprilie al revistei Cosmopolitan, mulatra da din casa. Adica are câteva sfaturi de seductie pentru fanele ei. Ce, va asteptati sa aflati secrete din culisele apartamentului lor?

Cert e ca vedeta se upgradeaza (cum ar spune ea într-o piesa celebra) tot timpul pentru iubitul ei. Si se pare ca acest lucru functioneaza.

“Pune niste muzica buna si îmbraca ceva cu care sa te simti minunat. Eu prefer pantofi cu tocuri înalte si o rochie frumoasa. Încearca sa nu fii previzibila niciodata! Fii spontana, surprinde-l, schimba-ti coafura”, ne sfatuieste diva R&B.


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento