Pagine

30/03/11

Angelina şi Brad au ieşit la plimbare cu grădiniţa mobilă

Angelina si Brad au iesit la plimbare cu gradinita mobila

Care parinti nu-si doresc sa iasa cu copiii la plimbare într-o duminica însorita? Copiii îsi consuma energiile, este placut si relaxant pentru toti.

Asa sa fie oare si pentru Angelia Jolie si Brad Pitt?

Angelina si-a dus copii la New Orleans sa-i fie aproape tatalui lor, care lucreaza la o noua pelicula, Cogan’s Trade. Vremea frumoasa de duminica i-a îndemnat sa iasa cu mic, cu mare la cumparaturi la pravalia de la colt, si sa le cumpere alor mici batoane de ciocolata si chipsuri aromate.

Ba, voi sunteti nebuni? Voi va dati seama ce pregatiri tre’ sa faca parintii înainte de o astfel de iesire? Pâna îi îmbraca, pâna îi piaptana, pâna îi duc pe cei mai mici sa-si faca nevoile pe olita, dureaza vreo doua ore. Apoi, urmeaza încolonarea. Tatucu’ Brad începe sa-i strige pe nume: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox si Vivienne. Alte zece minute, asta daca-i vin în minte numele tuturor celor din familie… :)

Apoi, gradinita mobila o ia la pas pe strazile orasului: cei mai mici în bratele parintilor, Shiloh tinându-se de fusta lu’ ma-sa. Intra în magazin si acolo începe taraboiul adevarat. Fiecare vrea ceva, ba o acadea, ba niste chipsuri, ba un suc de portocale. Iar acolo unde-s atâtia copii, toti vocifereaza în acelasi timp. Sa te tina urechile si rabdarea sa îi tot asculti pâna îti spun ce vor!

Dar na, au vrut familie mare, sa se descurce!!

Dar nu cred ca Angelina si Brad se plâng vreun minut. Par destul de relaxati, sau poate ca juniorii au fost învatati sa fie cuminti?

(credit foto)


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento