Pagine

23/03/11

Femeia ideală a lui Bendeac: “Ştie să fie târfă atunci când trebuie”

Femeia ideala a lui Bendeac: "Stie sa fie târfa atunci când trebuie"

Chiar asa? În puii mei…!!

Am postat acest titlu în mod voit, ca sa simtiti cât de delicios arata portretul robot al femeii ideale în viziunea distinsului Mihai Bendeac.

Într-o postare pe blogul personal, acesta încearca o descriere a femii ideale, atât din punct de vedere fizic, cât si din punct de vedere al caracterului:

“In primul rand, normal, sa nu fie slaba. [...] Imi plac femeile sanatoase, cu forme, cu carne. Monica Bellucci gen. Apoi, in ceea ce priveste fizionomia, ideea mea de “perfect” se invarte in jurul unei combinatii fatidice intre doua figuri superbe: Odette Yustman si Mila Kunis. [...]

Ca stil de imbracaminte, ma repet, am mai scris intr-un post asta. Ma incita rau atitudinea “am iesit doar sa cumpar o paine”. Adica un trening, niste UGG-uri sau Conversi, parul prins superficial, un tricou gri, de casa etc.

De-aici incep detaliile: un fund bombat, o laba a piciorului demna de un foot fetishist , unghiile de la maini nici scurte nici lungi dar ingrijite, un par greu (tuns drept sau bob), sani potriviti cu corpul (chiar daca sunt silicoane, dar sa nu fie nici mai mari, nici mai mici vis-a-vis de conformatia generala a trupului).

Cred ca de la noi, daca ar fi o fata normala si misto, ca si fizic, mi-ar placea Andreea Popescu, dansatoarea Deliei. Din pacate…”

La capitolul caracter, Mihai puncteaza câteva trasaturi esentiale: sa fie geloasa dar în limitele normalului, sa nu puna întrebari stupide gen “ma mai iubesti?”, sa nu fie posesiva, sa-l aprecieze ca artist, sa fi avut înainte doar iubiti de “calitate”, si sa nu-si manifeste reactiile negative în public. Iar daca fata are si-un câine, acesta este un bonus bine-venit pentru Bendeac.

Dar mai e un lucru. Sexul! Caci pentru Bendeac si sportul la orizontala conteaza în ecuatie! Pentru cine nu conteaza? :P

“Femeia adevarata intelege ca, atunci cand intri in pat, lasi deoparte orice fel de tabu, principiu, logica, ratiune. Ea trebuie sa intre in pat cu un barbat, oricare ar fi el, in clipa in care renunta la orice urma de retinere, de orice natura. Ea stie sa fie tarfa atunci cand trebuie…”

Mda… Mare adevar graieste omul, nu?

Cum comentati?


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento