Pagine

07/12/10

Veşti bune de la Britney pentru fani şi vorbe dure pentru duşmani!

britney-batuta-star

Fanii cântaretei Britney Spears au motive de bucurie!

Artista a anuntat, joi, chiar de ziua ei (a împlinit 29 de ani), ca urmatorul ei album va aparea pe piata în martie 2011. Cu alte cuvinte, primul single ar putea aparea cu o luna mai devreme!

Britney a luat calea Twitterului pentru a da vestea fanilor sai, postând urmatorul mesaj:

“Aproape ca am terminat cu noul meu album si va aparea în martie. I AM IN L-O-V-E WITH IT!”

Abia asteptam si noi!!

Dincolo de vestile superbe, artista a fost, în ultimele zile, tinta unor materiale de presa scandaloase, care pretindeau ca este victima violentei domestice. Revista americana Star a publicat un articol, în care fostul sot al artistei, Jason Alexander, sustine ca Britney i s-a confesat cum ca a fost batuta de iubitul acesteia, Jason Trawick. Mai mult decât atât, cica ar fi pierdut o sarcina!

Aiurea!

Iubitul/managerul artistei este considerat ca fiind omul care a ajut-o sa iasa la liman dupa perioada dificila în care se afundase.

Ei bine, Britney nu doar ca dezmintit aceste informatii dar a postat pe Twitter un mesaj dur la adresa revistei, a siteului RadarOnline.com si a lui Jason Alexander:

“PS – Revista Star, Radar Online, Jason Alexander si toti ceilalti mincinosi, puteti toti sa ma pupati în fundul meu alb din Louisiana!

Nu va puneti cu Brintey, you bitches!!

Si pe bune, câta credibilitate are fostul sot de o zi a artistei? Hai, ne lasi omule…

PS: Abonati-va la bârfele Rimelului pe Twitter si Facebook!


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento