Pagine

13/12/10

CONCURS: Rimel.ro te trimite la avanpremiera Tron: Legacy

tron

O noua aventura 3D high-tech va umple cinematografele in curând. Nume de cod: Tron:Legacy. Data lansarii: 17 decembrie 2010.

Cei care au vazut filmul Tron din 1982, stiu despre ce vorbesc si probabil au asteptat cu nerabdare continuarea întâmplarilor misterioase din lumea jocurilor virtuale si a programelor neînduratoare.

Si iata ca, dupa îndelungi asteptari, Tron:Legacy vine sa ne dezlege misterul din spatele disparitieilui lui Kevin Flynn (interpretat de Jeff Bridges), fost angajat al unei companii de software si hacker, prins în lumea jocurilor virtuale cu gladiatori.

În Legacy, fiul continua aventura tatalui. Sam Flynn (interpretat de Garrett Hedlund)  este obsedat de disparitia tatalui sau si îl urmeaza în lumea virtuala.

Iar daca raspundeti corect la o întrebare, îi puteti urma si voi într-o experienta virtuala unica, tridimensionala. Iar cei car nu vor reusi sa câstige lupta pentru avanpremiera, vor primi CD-uri cu muzica din film.

Asadar, Rimel pune la bataie 7 premii: 2 invitatii la avanpremiera din 16 decembrie a filmului Tron:Legacy si 5 CD-uri cu soundtrack-ul filmului cu acelasi nume.

Raspunde corect la întrebarea: Care este scopul lui Sam Flynn in Tron:Legacy?

Trimite raspunsul, impreuna cu numele tau complet si numarul de telefon, la adresa de mail concursrimel@gmail.com pâna la data de 14 decembrie si Rimel te anunta daca ai câstigat.

Si ca sa va motivez, va dau si un trailer bonus.

Nu exista articole similare!!


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento