Pagine

10/12/10

Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, premiaţi la Bucharest Fashion Week 2010

toace-mihai-albu

Bucharest Fashion Week-ul se vrea un eveniment de moda ca cele de la Milano, Londra sau New York. Designerii de moda se întrec în prezentari de moda pe sistemul “ba a mea e mai tare, mai fabuloasa” si alte cele. Numai ca daca în locatiile mai sus amintite îsi dau cu prezenta redactorii revistelor de prestigiu din moda, la noi showul satisface mai degraba nevoia pupezelor din showbiz de a se afisa la evenimente cu staif, respectiv pofta presei tabloide de a surprinde gramezi de vedete de carton pe metrul patrat.

Vârful de lance al evenimentului au fost, desigur, eternul designer mioritc, Catalin Botezatu, si pantofarul arhitectul pantofilor, Mihai Albu.

Catalin Botezatu a fost desemnat designerul anului 2010. Surpriza? Deloc! Aparitiile sale mondene cred ca au contribuit la fel de mult la obtinerea acestui titlul precum chilotii din colectia prezentata.

În cazul lui Mihai Albu, toacele, atât de înalte de l-au bagat în cartea recordurilor, i-au adus premiul de excelenta în moda. Mai exact, colectia Techno Preludique Primvara-Vara 2011, caracterizat, conform comunicatului de presa remis, “prin linii arhitecturale, compozitii organice si haos controlat” i-au dat ocazia sa revina pe podium pentru a-si primi trofeul. Vedeti mai jos cum arata “haosul controlat” în viziunea lui Mihai Albu.

Bravo lor!…

…pentru premiile obtinute. Dar parca mai mult m-ar încalzi la inimioara daca aceste premii le-ar obtine dincolo de granitele, în lupta corp la corp cu greii din moda.

Pe voi nu?

Apropo, cel mai bine cotat model masculin este Andrei Iordache, baiatul despre care circula zvonuri ca ar fi fiul lui Bote…

Asta numesc eu haos controlat! Hahahaa! :D


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento