Pagine

16/12/10

Vedetele “moarte” au înviat după ce au strâns 1 milion de dolari

Alicia-Keys-Justin-Timberlake

Notorietatea vedetelor aduce bani frumosi tabloidelor, însa de data asta vedetele si-a pus statutul de celebritati în slujba unei actiuni caritabile.

Campania de strângere de fonduri, initiata de Alicia Keys, si-a atins scopul: 1 milion de dolari au fost strânsi pentru bolnavii de SIDA.

Cântareata a apelat la o serie de nume sonore din showbiz pentru a atrage atentia asupra campaniei Buy Life. Celebritati precum Justin Timberlake, Lady Gaga, Kim Kardashian si Usher au acceptat sa “moara digital”, adica sa renunte la activitatea de pe conturile lor de Facebook si Twitter, pâna se vor aduna banii. Mai mult, acestia au acceptat sa pozeze în ipostaze sinistre, în cosciug. Vezi mai jos.

Iar demersul lor a dat roade. Banii s-au strâns, inclusiv datorita unui filantropist care a donat suma de 500.000 de dolari. Asa ca vedetele si-au reluat vechile obiceiuri de internauti.

Imediat dupa încheierea campaniei, Kim Kardashian a revenit, pe Twitter, cu un mesaj de multumire:

“Am înviat din morti! Multumim mult pentru donatii! Mi-a fost dor de voi!”

Justin Timberlake le-a multumit, la rândul lui, celor care au contribuit cu donatii:

“Justin Timberlake este viu! Am strâns 1 milion de dolari pentru a ajuta KCA [Keep A Child Alive - n.r.] în lupta împotriva SIDA. Va multumesc mult si nu încetati sa cumparati o viata!”

Un gest cu adevarat frumos într-o lume a showbizului plina de scandaluri.


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento