Pagine

11/12/10

Angelina şi Brad, nevoiţi să joace separat

anelina

Unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, Brad – Jolie, nu este la fel de solid si pe platourile de filmare. Nu va gânditi ca cei doi nu s-ar întelege bine ca actori, dimpotriva (va mai amintiti de Mr. And Mrs. Smith, filmul care i-a unit în viata reala?).

Problema este ca cei doi nu sunt practic lasati sa joace împreuna.

“Nu primim prea multe oferte de a face filme împreuna. Discutam mereu, pentru ca întotdeauna exista o fata în filmul lui si un baiat în filmul meu. Pe de alta parte, ne-ar placea sa lucram împreuna si sa îi aducem si pe copii în aventura noastra”, a spus Angelina Jolie.

Dar de ce nu îi invita producatorii pe platou împreuna? Oare vor sa le prelungeasca mariajul, mergând pe principiul ca putina varietate mentine relatia? Sau poate, dimpotriva, vor sa îi distruga ca si cuplu, tocmai pentru ca sunt de nedespartit (cel putin pâna acum)? Sau poate le testeaza rezistenta.

Cert e ca daca nici ei nu stiu raspunsul la aceasta întrebare, noi nici atât.

Dar am putea presupune ca acesta este, poate, si unul dintre motivele pentru care Angelina spune ca ar vrea sa traiasca în Africa. Da da, nu va mirati, asa a declarat! Stiti doar cît de nonconformista este frumoasa de la Hollywood.

“Adevarul este ca mi-ar placea foarte mult sa traiesc în Africa la un moment dat. Mi-ar placea sa petrec mai mult timp pilotând avioane”, a spus Jolie.

Si probabil, la un moment dat, Angelina îl va lua pe Brad, îsi vor aduna trupa de plozi si se vor retrage în salbaticie. Nimic nu ne mai mira!


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento