Pagine

14/12/10

As: "Vărzaru şi Stanca au pedepsit Spania"

Spaniolii au laudat evolutia României

Spaniolii au laudat evolutia României

Handbalistele române Cristina Varzaru si Ionela Stanca au pedepsit Spania, oferindu-i un debut trist la Campionatul European de handbal, unde ibericele se afla în postura de vicecampioane europene, scrie cotidianul AS.

"Spania, vicecampioana Europei, a fost învinsa de România, care s-a bazat pe Cristina Varzaru (noua goluri) si Ionela Stanca (sapte) pentru a câstiga meciul din Grupa A. Româncele, vicecampioane mondiale în 2005, au facut un prim pas în încercarea de a reveni în elita, iar în urmatorul meci vor întâlni principala favorita a grupei, Danemarca", scrie AS.

Cotidianul spaniol apreciaza si evolutia notabila a portarului Paula Ungureanu, precizând ca ibericele au fost incapabile sa reduca diferenta în contextul în care jucatoarele române au fost de-a dreptul "letale".

Nationala de handbal feminin a României a debutat marti, cu victorie, în grupa A, la Campionatul European din Danemarca si Norvegia, scor 30-26 (15-10), cu reprezentativa Spaniei.

Tricolorele vor juca urmatoarea partida în grupa A, joi, cu Danemarca (ora 21.45), iar ultima din aceasta faza, sâmbata, cu Serbia (19.45).


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento