Pagine

09/12/10

Mihai Albu inventează preludiul tehno (Techno Preludique)

mihai

Cine n-a auzit de Mihai Albu, nu exista!

Când revistele de moda din tara si de peste hotare îi scriu numele cu litere de-o schioapa, cum sa nu fim curiosi ce a mai inventat de data asta?

Pentru ca pantofarul designerul Albu este un inventator în domeniul sau (doar a inventat pantofii cu cele mai înalte tocuri din lume cu care poti sa si mergi), un artist desavârsit care îsi imagineaza idei avangardiste ce prind forma ulterior si impresioneaza asistenta.

Dar preludiul tehno? Stati, nu va gânditi la prostii! Este vorba, evident, despre o noua colectie semnata Mihai Albu – Techno Preludique de care, probabil, se vor îndragosti cele care sunt deschise catre iubire în cele mai nonconformiste forme ale sale.

Pai daca tot e Fashion Week la Bucuresti, fashion sa fie!

Regele neîncoronat al pantofilor sau arhitectul pantofilor (cum vreti sa-i spuneti)… sau poate creatorul celor mai înalte tocuri din lume (asa l-a numit Cartea Recordurilor) va deschide sâmbata portile unei expozitii dinamice de obiecte de arta. Da, la Mihai Albu, pantoful este un obiect de arta, parol!

Acum e momentul sa vedeti cum pantoful îsi pierde statutul de accesoriu în fata celui de creatie artistica haute-couture.

Cred ca o sa fie interesant!


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento