Pagine

25/01/11

Videoclip: Andreea Bălan – Crazy About You

Nu, nu este vorba despre chilotei de data aceasta…

…cel putin nu atât de mult precum în clipul anterior, Trippin’. :P

Andreea Balan a lansat cu câteva momente în urma videoclipul piesei Crazy About You.

Zgribulita de frig, Andreea intra într-o casuta, unde se trezeste brusc în mijlocul unui popou show bairam cu fete jucause care se mângâie de zor. Dupa ce este împachetata frumos de madmoazelele ghiduse, aceasta se trezeste la realitate, pardon, pe masa de poker unde se lungeste languroasa încercând un bluf sexy. Bursucu e cât pe ce s-o creada… :)

Dar nu-i iese si merge mai departe. Ajunge în club, unde trei baieti îsi dau si ultima suflare ca s-o impresioneze cu miscari de dans complicate, în timp ce maiestatea sa, tolanita într-un fotel de epoca, îsi exhibeaza golasele picioare.

Ce spune Andreea despre povestea clipului? Iata:

“Crazy About You nu este un videoclip de imagine ci prezinta o parte din universul în care traiesc. Fiecare camera în care intru semnifica într-un mod simbolic momente din viata mea, iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alaturi de-a lungul anilor. Cred ca este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele. “

Deci, partea de început când se plimba ratacita reflecta începuturile, cautarea drumului catre stilul muzical care o defineste? Sau cum?

Iar camera în care o putem vedea stând asezata în acel fotoliu imens vrea cumva sa ne induca ideea de suverane?

Pentru filmarile acestui videoclip, artista si echipa sa numeroasa au petrecut mai bine de 20 de ore în Palatul Ghica, acolo unde s-au desfasurat filmarile, sub îndrumarea regizorului Alex Ceausu.

Tinutele pe care Andreea le schimba cu ajutorul efectelor speciale poarta semnatura unor designeri români, considerati talentati de catre artista: Iris Serban, Eugenia Enciu, Mihaela Glavan, Rhea Costa.

Ce-mi place? Efectele speciale de schimbare a tinutelor, joaca cu fetele si “miza” de pe masa de poker! ;)

Ce nu-mi place? Ca înca nu si-a gasit un coafor… La unele secvente putea opta pentru alte coafuri.

Impresii, comentarii?

PS: Da’ n-am înteles ce e cu dansatoarele acelea de le vine tot timpul sa faca spagatul? Chestia asta nu-si avea rostul în clip sub nicio forma…

Nu exista articole similare!!


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento