Pagine

30/01/11

Daniela Crudu pleacă de la Neatza şi aterizează la Un Show Păcătos

Daniela Crudu pleaca de la Neatza si aterizeaza la Un Show Pacatos

Cruduta a plecat de la Neatza în urma scandalului cu Leo de la Strehaia.

Dupa ce aparusera informatii care o implicau si pe Bianca Dragusanu în tot acest taraboi mediatic, cele doua cucuvele au facut lumina la emisiunea Un Show Pacatos.

De râsu’ lumii…

Oferta “doua pentru unu” de 100.000 de euro fusese doar o gluma de-a Biancai, lucru recunoscut de Leo, fortat de împrejurari, dar si de insistentele lui Dan Capatos. Apoi si-a cerut scuze de la asistenta pacatoasa.

Daniela, si ea trasa de gura de împaciutorul moderator, a bombanit ca-i pare rau fata de toti cei pe care i-a implicat în acest tavalug de acuzatii grave. Dar nenea sponsorul de la Strehaia a ramas ofticat. Si asa va ramâne, caci fusese usurat de niste bani grei.

Acum, fosta asistenta matinala îsi reconfigureaza cariera. Pai tocmai demonstrase ca poate isca scandaluri dure, precum colega Dragusanu.

În ce directie va merge?

Se pare ca Dan Capatos are solutia:

“Daca am reusit sa o transformam pe Bianca în cea mai de succes asistenta de televizune, în mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel putin la fel de mare. Sunt convins ca telespectatorii vor descoperi o alta Daniela având în vedere ca va evolua într-un format mult mai liber. O primim cu bratele deschise si sunt sigur ca vom face o super echipa.”

Tot raul spre bine!

Asadar emisiunea pacatoasa va fi “decorata” de doua asistente care suteaza dur din solduri: Bianca Dragusanu si Daniela Crudu.


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento