Pagine

31/01/11

Celine Dion îşi prezintă gemenii

Celine Dion îsi prezinta gemenii

Ia faceti liniste! Ce se aude? Nu, nu este glasul de privighetoare al lui Celine Dion, ci doar plânsetele gingase ale gemenilor Nelson si Eddy. :)

În urma cu cinci saptamâni, la 42 de ani, Celine Dion devenea mamica pentru a doua oara, dupa ani buni de încercari de a ramâne însarcinata.

Acum este fericita pentru ca cei doi baieti sunt sanatosi si pentru ca se poate mândri cu ei în vazul lumii. Mai exact, pe coperta revistei canadiene Hello, pe care cântareata apare alaturi de cei doi prichindei. Albul care domina fotografia sugereaza, parca, bucuria vietii, în general, si a artistei, în particular.

În interviul acordat revistei, Celine dezvaluie ca la început sarcinii, timp de o saptamâna a crezut ca va avea tripleti, însa la a doua vizita la doctor doar doua inimi mai bateau în burtica!

“Acel mic bebelus a decis sa lase loc celorlalti doi si si-a luat ramas bun de la noi. Totul s-a petrecut într-o faza foarte incipienta a sarcinii. Dar a fost totusi socant.”

Trebuie sa fi fost socant! Mai ales dupa toate acele numeroase încercari de a ramâne însarcinata si de a-i face cadou un fratior, fiului ei, Rene Charles.

Sa fie sanatoti, aia micii!


View the original article here

Nessun commento:

Posta un commento