Pagine

24/11/10

Divorţul dintre Eva Longoria şi Tony Parker se împute - Barfe straineze


Bărbaţii este porci…
…spune o vorbă dulce-acrişoară a femeilor care au avut neşansa să se încurce cu derbedei.
Iar zicala pare să se aplice şi în cazul lui Tony Parker, care a avut o nevastă pe cât de “disperată”, pe atât de delicioasă, şi care a căutat, totuşi, să şifoneze aşternuturile altor fiice ale Evei (nicio legătură cu Eva noastră!). Baschetbalistul s-a încurcat tocmai cu soţia unui fost coleg de echipă!
Nimic nou până aici. Cei doi divorteaza. Aparent, lucrurile decurg în linişte. Nici vorbă…! Pentru că Eva Longoria bagă, prima, divorţul la Los Angeles, iar la o zi după şi el, în Texas.
Motivul? Ea se dă victimă. El nu vrea să cedeze din avere!
Se pare că Tony este foarte supărat pe Eva pentru că aceasta îi cere pensie alimentară dar şi pentru că a dat din casă, dezvăluind lumii indiscreţiile sale extraconjugale. Iar dincolo de uşile închise, acum, cei doi îşi aruncă vorbe grele, spun gurile rele.
Cei doi au semnat un contract prenupţial, dar oare au prevăzut şi clauze care să acopere infidelităţile soţului? Poate că Eva se simte îndreptăţită să fie compensată. Iar baschetbalistul din NBA câştigă mai mult decât binişor…
Şi asta nu e tot.
Scandalul este cu adevărat spumos când şampania este scuturată de mai multe ori. Conform unor relatari din presă, o tânără britanică, fotomodel de meserie, pretinde că a fost hărţuită de Tony Parker, că a primit mesaje obscene de la acesta, ba chiar şi poze seminud cu masculul în călduri.
Cine ştie câte amanunte vor mai ieşi la iveală…

Nessun commento:

Posta un commento